Vurderingsovervåking: En strategi for omdømmestyring [+ verktøy] (2024)

Har du lett etter måter å spore dinKunde anmeldelseralt på en gang og ta kontroll over dinnettsamtaler? Vel, det er her vurderingsovervåking kommer inn.

Anmeldelser er overalt, så noen ganger kan det være stressende åadministrere dem allesamtidig,Gjør noemot dårlige anmeldelser, ogløse ethvert kundeproblem. Hvis du for eksempel driver en restaurant og vil vite hva kundene dine har å si om rettene dine, kan online vurderingsadministrasjon hjelpeidentifisere kundens følelser. Anmeldelser lar deg finne eventuelle feil i produktene eller tjenestene dine; det betyr at du kommer tilforbedre,bygge tillit, og påvirke kundeneskjøpsbeslutninger.

Førsteinntrykket betyr mye, så bygge ogadministrere ditt rykte på netteter avgjørende for virksomheten din, så vel som å tenke påtilbakemeldingsom et innblikk i dinkundenes sinn.

La oss nå utforske verden av anmeldelsesovervåking!

Innholdsfortegnelse

 • Hva er vurderingsovervåking?
 • Hvordan administrere og overvåke dine online anmeldelser?
 • Hva er fordelene med å bruke et verktøy for vurderingsovervåking?
 • Hva er bransjene som drar mest nytte av Review Monitoring
 • Forbrukertjenester
 • Finansielle tjenester
 • Gjestfrihet
 • Helsevesen
 • 5 Gjennomgå eksempler på overvåkingsverktøy

Hva er vurderingsovervåking?

Gjennomgang overvåking er prosessen medsporing av anmeldelser som er lagt igjen på nettetom merkevaren din på flere anmeldelsessider som Google, Yelp, TripAdvisor og andre. Dette sikrer at du implementerer din vurderingsstrategi og løser eventuelle kunders problemer umiddelbart.

Review Monitoring: A reputation management strategy [+ tools] (1)

IfølgeLokal forbrukerundersøkelse 2022av BrightLocal flere forbrukere leser anmeldelser på nettet enn noen gang. I 2021,77 %av brukerne "alltid" eller "vanligvis" leser dem når de søker etter en lokal virksomhet. I tillegg til,89 %av forbrukerne er mest sannsynlig å velge en virksomhet som svarer tilbake på alle sine anmeldelser på nett.

Topp anmeldelse nettsteder kan sende enmeldinghver gang du blir anmeldt og ved å gjøre det kan dusvare umiddelbarttil kundene dine. Det forutsetter selvfølgelig at du allerede har en konto på alle disse toppvurderingssidene. Men hva om noen verdifulle eller kritiske anmeldelser er skjult i kilder som er mindre populære eller veldig spesifikke for en bransje? Har du råd til å miste dem?

Vi tror ikke, og det er der aVerktøy for overvåking av sosiale medierkommer godt med. For å hjelpe deg med å samle hver eneste anmeldelse der ute, og til og med ta et skritt videre.Hjelp deg å administrere dem.

Å overvåke hva publikummet ditt sier om merkevaren din er avgjørende for å opprettholde ensterk online tilstedeværelseog reagere umiddelbart på negative kommentarer, uten å skade bildet ditt. Enkelt sagt, anmeldelser er en avgjørende kilde til tilbakemelding for merkevaren din, et sted å engasjere seg med publikum, og et område som gir en betydeliginnvirkning på markedsundersøkelser.Takket være programvare for vurderingsadministrasjon får du tilgang til funksjoner, for eksempel sidestatistikk, og du kan øke ytelsen i søkeresultatene.

Hvordan administrere og overvåke dine online anmeldelser?

Som vi nevnte tidligere, er anmeldelser på nett en av de største kildene til tilbakemelding om tjenesten eller produktene dine; men det virkelige spørsmålet er hvordan man kan administrere og overvåke anmeldelser på nettet. Det er grunnen til at vi brøt sammenprosessenfor vellykket onlinevurderingsledelse.

Så la oss gå gjennom disse 5 tipsene du kan følge.

#1 Svar på positive anmeldelser

Bedrifter har en tendens til å bare svare på negative tilbakemeldinger, da de synes det er viktigere og de må resultere i det umiddelbart. Online anmeldelser er en annen måte å kommunisere med publikum på. Når en person omtaler bedriften din på sosiale medier og legger igjen en positiv anmeldelse, bør du svare. Det er en innsats som vil gi deg mye overskudd, som du viser degbryr seg om folks meningerog hva de har å si om deg.

Review Monitoring: A reputation management strategy [+ tools] (2)

Som et resultat vil engasjementet under innleggene dine øke og ha en positiv innvirkning på merkevarens omdømme, da det gir deg muligheten til åbli oppdaget av et nytt potensielt publikum.

#2 Svar på negative anmeldelser

Det samme gjelder dårlige tilbakemeldinger. Det er avgjørende å svare umiddelbart når en misfornøyd kunde kommenterer din virksomhet og tjeneste. Men husk at negative kommentarer kan være forårsaket av et falskt inntrykk, så det er opp til degrydde opp i misforståelsen med høflighet. Selv om disse kommentarene kan virke overdrevne, er regelen å oppføre seg som en profesjonell og løse misforståelsen.

Review Monitoring: A reputation management strategy [+ tools] (3)

Det anbefales ikke å legge igjen en negativ kommentar uten svar, fordi dette viser at du ikke bryr deg om kundens opplevelse. I tillegg kan det forårsake alvorlig skade på merkevarens image. Så hvis du handler raskt kan dusnu en dårlig opplevelse til en positiv.

#3 Sørg for at merkevarens stemme er konsistent

Et annet element du bør fokusere på; har enkonsekvent merkestemmenår du svarer kundene dine; det betyr at bare én person svarer på anmeldelser. Hvis du har flere som svarer, kan det forvirre publikummet ditt. Så velg bare én person som skal være ansvarlig for å håndtere tilbakemeldinger fra kunder.

#4 Be om kundeanmeldelser

Ikke glem å be kundene dine om å legge igjen en anmeldelse, og ikke nøl med å gjøre det. Det er gratis, og hvis de er fornøyd med det du tilbyr dem, vil de gjøre det uten ettertanke. Anmeldelser er avgjørende for merkevarestrategien din, somjo mer positive anmeldelserdu har,jo mer pålitelig virker dutil publikum, og det umiddelbartøker merkevarebevisstheten din.

Ikke glem at kundeanmeldelser er den beste måten å motta tilbakemeldinger på; Vær oppmerksom på hva publikummet ditt sier hvis du ønsker å forbedre, oppgradere og gi kundene det de ønsker.

#5 Sett opp anmeldelsesvarsler ved hjelp av et overvåkingsverktøy for sosiale medier

For å administrere anmeldelser på nettet må du være klar over når og hvor de vises. Mange vurderingsovervåkingsverktøy kan sende et varsel hver gang du blir anmeldt, noe som gir degumiddelbar innsikt. Så du kan få en rask skanning av din daglige eller ukentlige nettstatus og mer spesifikt; antallomtaler og interaksjoner, potensiellendringer i estimert sosiale rekkevidde, gode og dårlige omtaler, og en liste over omtaler på sosiale medier.

Hva er fordelene med å bruke et verktøy for vurderingsovervåking?

Hovedideen bak et verktøy for vurderingsovervåking er at du får verdifull innsikt og dermed forbedrer markedsføringskampanjene dine. Bedriftens online image er avgjørende for å opprettholdeet sterkt merkevareomdømme. Online vurderingsovervåking lar deg spore alt som blir sagt om merkevaren din, gi profesjonelle sanntidssvar og forbedre forholdet til kundene dine.

Videre, ved hjelp av et overvåkingsverktøy for sosiale medier, kan du analysere kundenessentiment.En avgjørende faktor da det hjelper deg å forstå følelsene deres bak hver kommentar. Det er viktig å finne en fornøyd kunde fra en misfornøyd en, slik at du kan forstå hva som er problemet og løse det.

La oss ta en titt nedenfor på noen avfordelerfor å overvåke anmeldelser på nett:

#1 Engasjer med kundene dine

En effektiv vurderingsstrategi i sanntid gjør deg i stand til å engasjere deg med kundene dine, og gi deg ytterligere innsikt for å forbedre merkevarens opplevelse ved å adressere negative tilbakemeldinger og anerkjenne fornøyde kunder. Å søke anmeldelser fra kundene dine viser at du er interessert i ogsetter pris på deres mening. Det gir mulighet tiløke kundelojalitetenog livstidsverdi.

#2 Nærm deg potensielt publikum

Mange mennesker i dag foretrekker å lese anmeldelser og kommentarer på nett om et merke og dets produkter, så vurderingsovervåking vil være nyttig for å nærme seg potensielle kunder ved å vise at du tar hensyntilbakemelding fra kunder. Det er kritisk tilskille din bedrift fra konkurrentenfordi det ville utgjøre en forskjell mellom å vinne og tape en kunde.

#3 Investorer tar hensyn

Det er viktig å vite detinvestorer observererhvert forretningstrekk du gjør, spesielthvis de ser muligheter i din bedrift. Så hvis de trenger å ta en bestemt beslutning, vil de være basert på markedsanmeldelser og bruke dette innholdet som et referansepunkt mens de bestemmer seg. Å bruke programvare for omdømmestyring og overvåking av stjernerangeringene dine er nøkkelen til å utvide og styrke potensialet ditt.

#4 Sjekk ut konkurrentene dine

Det er viktig å sjekke handlingene dine konkurrenter engasjerer seg i. Også en god oppfølging av hva publikum sier om merkevaren din sammenlignet med andre kan hjelpe deg med å organisere de neste trinnene og forbedre produktene eller tjenestene dine. Som et resultat vil duskape en bedre kundeopplevelse.

#5 Utvid virksomheten din

Bortsett fra å holde dine eksisterende kunder engasjert, er det ingen skadeutvide virksomheten din. Med konsekvent vurderingsovervåking vil bedriften din ha den nødvendige kunnskapen til å fokusere på de tingene som kan få bedriften til å utvide seg og nærme seg nye målgrupper.

Enkelt sagt, kontrollerer du merkevarens image ogrykteer avgjørende for å styrke kundene dine ved å gjøre det klart at tilbakemeldingene deres blir godt mottatt og det har innvirkning på forretningsbeslutningene dine.

Merkevarens omdømme påvirker bedriften din direkte ogmåten folk oppfatter merkevaren din på. Potensielle kunder må vite at andre stoler på deg og velger dine tjenester fremfor en konkurrents. Det betyr at du burdeta praktiske skritt for å forbedre ditt rykte på nettetog overvåk anmeldelser på nettet, og den beste måten å starte på er å sjekke ut disse overvåkingsverktøyene.

Hva er bransjene som drar mest nytte av Review Monitoring

Hver bransje har gjennomgangssider spesielt rettet mot å hjelpe virksomhetens behov. For eksempel, hvis du er en lege, er det ingen vits i å sjekke booking.com, men i stedet bør du sjekke det tilsvarende nettstedet for medisinske anmeldelser. La oss sjekke utgrunnleggende næringerog deresvurderingssiderbest egnet for hver type virksomhet.

Forbrukertjenester

Forbrukertjenester og mer spesifiktrestauranttjenesterer avgjørende for å beskytte merkevarens omdømme og hjelpe deg å holde deg konkurransedyktig. Å være i stand til å overvåke hva spisegjestene sier om restauranten din, gjør at du kan engasjere deg med dem.

Som restauranter og generelt er food service-bransjen på vei tilkomme seg økonomiskfra pandemien,engasjere seg i digitale plattformerer mer nødvendig enn noen gang. Så, restaurantanmeldelser spiller en betydelig rolle i å forme kundereisen, med tanke på det90 % av spisegjestenesøk etter en restaurant på nettet før du bestemmer deg for hvor du skal spise.

Review Monitoring: A reputation management strategy [+ tools] (4)

De 10 store vurderingsnettstedene å fokusere på for forbrukertjenester, og mer presist for overvåking av restaurantanmeldelser, er:

 • Yelp
 • Åpne tabell
 • Google
 • Facebook
 • Tripadvisor
 • Grubhub og Eat24
 • Sømløs
 • Zomato
 • AllergiSpiser
 • Gaffelen

Finansielle tjenester

Mens du holder deg oppdatert på tilbakemeldinger fra kunder om bankanmeldelser og nettsteder for finansielle tjenester, bør bedrifter huske på at online anmeldelser er en av de mestnøyaktige komponenterindikerer om kundene er fornøyde eller ikke. Dekan tiltrekke eller drive vekk publikumda de fungerer som en informasjonskilde for forbrukerne.

du ser, denkundeoppfatningav banker og om de har et godt omdømme og anses som kundedrevne er lavere i 2019 enn i 2009. Så online vurderingshåndtering er nøkkelen tilendre den negative følelsen og øke kundeengasjement.

Review Monitoring: A reputation management strategy [+ tools] (5)

De 10 store vurderingsnettstedene å fokusere på for overvåking av finansielle tjenester, er:

 • Kreditt Karma
 • Utlånstre
 • Superpenger
 • Yelp
 • Google
 • Kortbetalingsalternativer
 • MerchantMaverick
 • MyBankTracker
 • Clearsurance
 • Forbrukertjenester

Gjestfrihet

Hotellanmeldelser er avgjørende for gjestfrihetsbransjen.Kundevurderingsdataviser at 79 % av brukerne på Tripadvisor foretrekkerhotellermed høyere karakterernår det gjelder å velge mellom lignende alternativer.52 % av brukerne ville ikke valgt et hotell som har null anmeldelser.

Som et resultat avhenger bedriftens suksess av anmeldelser på nettet, så hotellets tilstedeværelse på nett må vises på så mange nettsteder for bedriftsanmeldelser som tilgjengelig. Etablering og administrasjon av hotelloppføringen din på flere nettsteder er en del av å opprettholde enpositivt omdømme på nettet.

Review Monitoring: A reputation management strategy [+ tools] (6)

De 10 store vurderingsnettstedene å fokusere på for overvåking av gjestfrihetsindustrien, er:

 • Google
 • TripAdvisor
 • Booking.com
 • Expedia
 • Trivago
 • Hotels.com
 • Yelp
 • Facebook
 • Orbitz
 • Travelocity

Helsevesen

Pasienttilbakemeldinger er den beste måten åøke helseorganisasjonen din.I dag sjekker pasienter flere medisinske vurderingssider for å oppdage nyehelsepersonell, og selvfølgelig,anmeldelser er faktoren som påvirker deres valg.

I følgeKunde anmeldelser, 72 % av brukerne foretrekker anmeldelser på nettsteder for vurdering av lege som det første trinnet for å finne en ny lege, og 69,9 % anser positive legeanmeldelser som «veldig» eller «ekstremt» viktige.

Review Monitoring: A reputation management strategy [+ tools] (7)

De 10 store vurderingsnettstedene å fokusere på for overvåking av helsevesenets vurderinger, er:

 • Google Min bedrift
 • Yelp
 • Helsekarakterer
 • Vitals.com
 • Caredash
 • Wellness.com
 • ZocDoc
 • Vurder MD-er
 • Dr. Oogle
 • Doctor.com

Sist men ikke minst har vi samlet noen av de flestekraftige verktøy for vurderingsovervåking, for å finne din anmeldelse, bare en tur i parken! La oss bli kjent med dem!

#1 Mentionlytics

Mentionlytics er enIntelligent overvåkingsplattform.Den lar deg spore omtaler for merkevaren din, produktet ditt eller konkurrentene dine i det hele tattNett, anmeldelsessider,ogSosiale mediekanaler, som TikTok, Twitter, Instagram, Facebook, Reddit, Google Anmeldelser, Youtube, Linkedin, Forum, TripAdvisor, Booking, etc.

Review Monitoring: A reputation management strategy [+ tools] (8)

Mentionlyticsnylig lansert funksjonen Review Monitoring,ved å etablere et strategisk partnerskap medReview Trackers,en av de mest kjente vurderingsovervåkingstjenestene. Denne avanserte funksjonen gjør Mentionlytics til en av de mest kompletteverktøy for omdømmestyringder ute, siden den kombinerer ikke bare kraftigOvervåking av sosiale mediertjenester, men også omfattendeGjennomgå overvåking.

Når du har alle disse dataene i hånden, vil du kunne analysere anmeldelser og tilbakemeldinger fra kundene dine, sjekke og sammenligne konkurrentenes anmeldelser, og fåkomplett bilde av merkevarens tilstedeværelse på nettet.

Start en gratis 14-dagers prøveversjon med Mentionlytics og begynn å overvåke anmeldelsene dine!

#2 anmeldelsessporere

ReviewTrackerser engjennomgang programvareog insights-plattform som spesialiserer seg på å samle og analysere anmeldelser fra toppanmeldelser-nettsteder, som TripAdvisor, Expedia, Booking.com og mange flere. Totalt er det over 100 anmeldelsessider/kilder som samler inn nyttig anmeldelsesinformasjon om enhver virksomhet i markedet. ReviewTrackers hjelper også bedrifter med flere lokasjoner med å oppdage og tolke innsikt for å optimalisere driften, øke lokal SEO og bygge kundelojalitet.

#3 Podium

Podiumendrer måten forbrukere får kontakt med lokale bedrifter på. Fra innsamling av anmeldelser på nettsteder som har stor betydning, tekstaktivering av nettstedet ditt med Webchat, innkreving av betaling via tekst, og innhenting av tilbakemeldinger fra kundeopplevelser tilovervåke alle dine kundemeldingerfra ett sentralt dashbord med innboks. Podium tilbyr anmeldelsesmaler (inkludert tekst) som er friksjonsfrie for brukere, og som samtidig integreres med apper som merkevaren din allerede bruker.

#4 Fugleøye

Fugleøyeer enkundeopplevelsesplattform. Bedrifter bruker plattformen for å tiltrekke seg nye potensielle kunder med oppføringer, anmeldelser og henvisninger, konvertere dem til kunder med nettchat og betalinger, samt holde brukerne fornøyde med undersøkelser, billettsalg og innsikt – alt på en gang. Appen betjener både små bedrifter og bedrifter som ønsker å overvåke deres online omdømme, ved å tiltrekke oppføringer, sider, anmeldelser og henvisninger.

#5 Omdømme

Rykteer et online verktøy for omdømmestyring somoversetterstore mengder etterspurte og uønskedetilbakemeldingsdata til innsiktsom bedrifter bruker for å lære av og utvikle seg. Denne prosessen omtales som Reputation Experience Management, en kategori selskapet opprettet. På samme måte kan du forvandle tilbakemeldinger fra anmeldelser, likes, oppføringer, kommentarer og klikk til konkurransefortrinn, og som et resultat overvåke sosiale medier for negative anmeldelser.

Nå over til deg

Overvåking av anmeldelser er avgjørende for å forbedre merkevarens omdømme; online anmeldelser er avgjørende for enhver type virksomhet somde bygger tillit hos forbrukerne og konverterer potensielle kunder.Når du har bygget opp en online anmeldelse kan du bruke ryktet ditt tilvise frem hvordan du behandler tilbakemeldinger fra kunder.Generering, analyse og forbedring av anmeldelser kan skape en positiv syklus som fortsetter å bygge stjernerangeringer.

Online anmeldelser kan være faktoren som veileder publikum i valget mellom deg eller konkurrenten din, samt en fin måte åkonvertere potensielle kunder.Husk at kunder vil lese flere anmeldelser før de stoler på et merke.

Du kan finne både merke- og anmeldelsesovervåking i én programvare, ettersom Mentionlytics tilbyr denne muligheten. Administrer merkevarens image ogdra nytte av den nyttige innsiktensamtidig!

Review Monitoring: A reputation management strategy [+ tools] (9)

Samle og analyser alle nett- og sosiale omtaler av merkevaren din

Mentionlytics fungerer 24/7 og søker etter sider og brukere som nevner merkevaren din og konkurrentene dine. Få Share of Voice, Sentiment Analysis, Influencers og mange andre rapporter automatisk.

Review Monitoring: A reputation management strategy [+ tools] (10)

Vurderingsovervåking: En strategi for omdømmestyring [+ verktøy] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 6264

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.